Stelten acts

Stijlvol & bekwaam!

Stelten acts

Wanneer de danseressen van SamShine in prachtige kostuums op hun hoge stelten verschijnen, arriveert een wereld vol verwondering, kleur en plezier! Met bevlogen spel en sierlijke dans creëren ze momenten vol SamShine-magie. Speels leggen ze ook humor in non-verbale interacties. Zo ontstaan unieke acts die het oog behagen en omstanders verwonderen, verblijden en op een onbewaakt moment zelfs ontroeren!

Referenties

Fijn om te zien hoe onze bezoekers steeds weer verwonderd zijn door de veelzijdigheid aan kleuren en kleine details in de kostuums. Bovendien slagen de spelers van SamShine Theatre er altijd in op een leuke manier te interageren met het publiek! De organisatie van de act verloopt steeds zoals aanvankelijk afgesproken. Tijdslots en pauzes worden altijd gerespecteerd, wat alvast een grote zorg minder is voor elke organisator. We kijken terug op meerdere aangename, professionele samenwerkingen met SamShine Theatre!
Wesley Parmentier – Bellewaerde – BE

Een geweldige
eye-catcher!
Sierlijk als in
een droom!

SamShine is een geweldige eye-catcher op ieder evenement! De acts zien er prachtig uit, trekken veel aandacht en krijgen altijd veel complimenten. Op ons festival zijn ze al jarenlang een graag geziene gast. Met SamShine Theatre is het met duidelijke, op maat gemaakte afspraken heel prettig samenwerken. Kortom, een must voor ieder evenement!
Ab Smit – Julianabaan festival

SamShine Theatre… Sierlijk en verbazend als in een droom. De reacties van onze bezoekers zijn altijd zeer lovend. Wat wil je nog meer tijdens een evenement? Succes gegarandeerd!
Jan-Drik Costeris – Costeris Projectmanagement