Winter acts

Sfeervol & betoverend!

Winter acts

Wanneer de winterse acts van SamShine verschijnen, wordt de magie van de winter al snel voelbaar. Glinsterend en fonkelend zijn ze een stralend middelpunt. Stijlvol bewegen sprookjesachtige figuren zich tussen het publiek. Met verrassende publieksinteracties en hartverwarmend spel betoveren ze jong en oud. Laaf u aan onze sfeervolle acts die het hart verwarmen…

Referenties

Wanneer het op een koude en kille dag op de kerstmarkt plotseling warm aanvoelt, het publiek een wereld van sprookjes wordt ingetrokken, en je je de mooiste witte sneeuw in een winterwonderland kunt voorstellen, dan weet je dat de Winterdiva’s net zijn begonnen met hun show! Van jong tot oud, een ieder was gefascineerd en voelde zich met een glinstering in de ogen, onderdeel van de show.
Serge Kieffer – LCTO – Luxembourg

Sprookjesachtige
kerstsfeer!
Prachtig
& sierlijk!

Wat een super mooie show en wat hebben de mensen genoten! We kwamen echt in een sprookjesachtige kerstsfeer terecht. Geweldig om al die blije gezichten te zien. Er werd nog dagen over gesproken! Super bedankt voor dit fantastische optreden!
Indira Tuk – Rivas – het Gasthuis

Het gonsde vanmiddag nog na van alle enthousiaste reacties in de Prinsenmarij. Van bewoners, maar ook van personeel. De bewondering voor jullie prachtige sierlijke optreden in kerstsfeer was groot! Nogmaals heel erg bedankt!
Laura Prins – Het Spectrum – de Prinsemarij