Walk acts

Geliefd bij jong en oud!

Walk acts

De walk acts van SamShine komen recht uit het hart! De gedetailleerde kostuums zijn met liefde, geduld en vakmanschap gemaakt. Non-verbaal en met hartverwarmend spel worden fantasierijke grondfiguren tot leven gebracht door onze ervaren artiesten. Ze bewegen zich speels tussen het publiek en gaan vol overgave in interactie met omstanders. Zo ontstaan de meest magische én vermakelijke momenten…

Referenties

Bij het verlichte bloemencorso in Noordwijkerhout staat het thema ‘Geur en Kleur’ centraal. Daarom daagt TPN Samshine Theatre al jaren uit om verrassende optredens te verzorgen. Zo was bijvoorbeeld het kleurrijke optreden van het duo Fluor Fantastic – ’s avonds bij het ingaan van de duisternis – adembenemend en spectaculair. Het werd met open mond door het internationale publiek aanschouwt. Met zo’n betrouwbare en innovatieve partner doet TPN graag zaken, op zeker!
Leo van der Weiden – Stichting Toeristisch Platform Noordwijkerhout

Iedereen genoot!
Wat was het
een feestje!

Het was geweldig! Iedereen genoot! Heel hartelijk bedankt weer.!
Ab Smit – Julianabaanfestival

Onze bewoners genoten gisteren zichtbaar van de sprookjesachtige Paradijsvogels op stelten. Met veelzeggende mimiek en sierlijke dans op prachtige muziek, betoverden ze de bewoners van AC Kijkduin. Door de persoonlijke en hartelijke aandacht afgestemd op de verschillende bewoners werd ieder op een eigen manier betrokken. Wat was het een feestje!
Loes Klinkspoor – Middin – AC Kijkduin