Shows

Dromerig & opvallend!

Shows

De shows van SamShine ademen een dromerige sfeer. Fantasievolle karakters zweven hoog boven het publiek en springen kleurrijk in het oog. De sierlijke danschoreografieën op stelten zijn als een caleidoscoop van kleur en beweging, samensmeltend met prachtige muziek. Kortom: een traktatie voor het oog!

Onze shows zijn uitermate geschikt als opening, intermezzo of afsluiting van een evenement. Indien gewenst kan een show worden uitgebreid met een openingshandeling. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Referenties

Dank jullie wel voor het openen van ‘Het Tuinhuis’ met jullie prachtige show. Het was niet alleen een mooi beeld, ook het contact met het publiek, persoonlijk en warm, droeg eraan bij dat menigeen verzuchtte: ‘Wat is dit mooi….’.
Ilse van Donkelaar – Tuin van Sterrenburg

Een ballet
op stelten!
Schot in
de roos!

Het leek wel een sprookje… Jullie optreden was sierlijk, echt een ballet op stelten! Jullie maakten op een natuurlijke manier contact met de mensen die heel positief reageerden en vol bewondering zaten te kijken. Dank jullie wel voor een bijzonder optreden!
Indira Tuk – Rivas – het Gasthuis

Tijdens de lockdown door het Corona virus was ik op zoek naar mooie geluksmomenten voor onze bewoners. Dit is met Sandy Wagner van SamShine bijzonder goed gelukt. In prachtige kostuums danste ze voor de ramen waarachter de bewoners zaten. We ervaarden haar sierlijke bewegingen op verfijnde muziek als een betovering. Met haar stralende lach en haar liefdevolle hart wist ze toch de woonkamers “binnen te treden”. Met oprechte aandacht maakte ze contact met de mensen. Bewoners die meegingen in haar bewegingen, een glimlach, een traan van ontroering was haar deel. De bewoners kijken reikhalzend naar haar uit. SamShine Theatre is een schot in de roos!
Willy Schuurman – Het Parkhuis