Over ons

Verwondering brengen is onze passie!

Over ons

SamShine werd in 1997 opgericht door Sandy Wagner. Gedreven vanuit haar wens kleur, plezier en verwondering in het straatbeeld te brengen, combineerde ze haar verschillende talenten, en ontwikkelde sprookjesachtige steltenacts. De eerste act ging in de zomer van 1997 in première. Deze act won nog diezelfde zomer de hoofdprijs van de straattheatercompetitie in Blankenberge – België. De levensgrote, tot de verbeelding sprekende creaties werden met open armen ontvangen in het festivalcircuit, en SamShine was geboren!

Onder artistieke en zakelijke leiding van Sandy Wagner is SamShine in de loop van de jaren uitgegroeid tot een veelzijdig gezelschap van bevlogen en ervaren artiesten. Gedetailleerde, nieuwe en grotere acts werden gecreëerd, en het aanbod breidt zich steeds verder uit. Bevlogen en met gevoel voor esthetiek creëren wij onze unieke vorm van theater. Daarmee brengen wij intussen al 24 jaar schoonheid, verwondering en een vleugje SamShine-magie op de meest uiteenlopende plekken ter wereld.

Met veel plezier, passie en gevoel voor esthetiek brengen wij al 24 jaar verwondering, kleur en een vleugje SamShine-magie op de meest uiteenlopende plekken ter wereld