Wanneer je de ogen van mensen ziet stralen en kinderen gefascineerd ziet kijken, dan weet je dat de SamShine-show die je deze keer hebt geboekt, wederom de juiste keuze was. SamShine Theatre is met hun veelzijdige producties een regelmatig terugkerende gast op diverse evenementen in Luxemburg. Iedere show brengt een hoogtepunt naar het evenement!
Serge Kieffer – LCTO – Luxembourg

Theater op
hoog niveau!
Schot in
de roos!

De kwaliteit van SamShine Theatre is altijd top. Daarom werk ik graag met ze samen.
Constante hoge kwaliteit en afspraak is afspraak. Theater op hoog niveau!
Jan-Dirk Costeris – Costeris Projectmanagement

Tijdens de lockdown door het Corona virus was ik steeds op zoek naar mooie geluksmomenten voor onze bewoners. Dit is met Sandy Wagner van SamShine Theatre bijzonder goed gelukt. In prachtige kostuums danste ze langs de ramen waarachter de bewoners zaten. Wij ervaarden haar sierlijke bewegingen op verfijnde muziek als een betovering. Met haar stralende lach en haar liefdevolle hart wist ze toch de woonkamers “binnen te treden”. Met oprechte aandacht maakte ze contact met de mensen. Bewoners die meegingen in haar bewegingen, een glimlach, een traan van ontroering was haar deel. De mensen kijken reikhalzend naar haar uit. SamShine Theatre is een schot in de roos!
Willy Schuurman – Het Parkhuis

Iedereen
genoot!
Aangenaam &
professioneel!

Het was geweldig! Iedereen genoot! Heel hartelijk bedankt weer!
Ab Smit -Julianabaan festival

Fijn om te zien hoe onze bezoekers steeds verwonderd zijn door de veelzijdigheid aan kleuren en kleine details in de kostuums. Bovendien slagen de spelers van SamShine er altijd in, op een leuke manier te interageren met het publiek! De organisatie van de act verloopt steeds zoals aanvankelijk afgesproken en tijd slots / pauzes worden altijd gerespecteerd, wat alvast een grote zorg minder is voor elke organisator. We mogen dus terugkijken op meerdere aangename professionele samenwerkingen met Sam Shine Theatre!
Wesley Parmentier – Park Bellewaerde

Sierlijk als in
een droom!
Enorm
enthousiast!

SamShine Theatre…. Sierlijk en verbazend als in een droom.
Wat wil je nog meer tijdens een evenement? Succes gegarandeerd!
Jan-Dirk Costeris – Costeris Projectmanagement

De mensen waren erg onder de indruk en enorm enthousiast over jullie optreden! Heel erg bedankt dus namens Harg-Spaland!
Michael de Wijs – Frankeland Groep – Harg-Spaland

Betrouwbare
partner!
Wat was het
een feestje!

Bij het verlichte bloemencorso in Noordwijkerhout staat het thema ‘Geur en Kleur’ centraal. Daarom daagt TPN Samshine Theatre al jaren uit om verrassende optredens te verzorgen. Zo was bijvoorbeeld het kleurrijke optreden van het duo Fluor Fantastic -’s avonds bij het ingaan van de duisternis – adembenemend en spectaculair. Het werd met open mond door het internationale publiek aanschouwt. Met zo’n betrouwbare en innovatieve partner doet TPN graag zaken, op zeker!
Leo van der Weiden – Stichting Toeristisch Platform Noordwijkerhout (TPN)

Onze bewoners genoten gisteren zichtbaar van de sprookjesachtige Paradijsvogels op stelten. Met veelzeggende mimiek en sierlijke dans op prachtige muziek betoverden ze de bewoners van AC Kijkduin. Er werd vol verbazing naar de show gekeken. Door de persoonlijke en hartelijke aandacht, afgestemd op de verschillende bewoners, werd ieder op een eigen manier betrokken. Wat was het een feestje!
Loes Klinkspoor – Middin – AC Kijkduin

Een bijzonder
optreden!
Sprookjesachtige
kerstsfeer!

Op verschillende evenementen hebben we Samshine Theatre ingezet. En dat creëert altijd een betoverde setting. De wonderlijke personages, prachtige kostuums en kleurrijke gedaantes vinden een ontwapenende interactie met het publiek. Zonder onderscheid worden mensen van alle leeftijden, culturele achtergronden en verschillende komaf, geraakt en gefascineerd. Of het nu een klein of groot event is, er wordt een passend repertoire en formatie geboden. Kortom, we zijn altijd verzekerd van een bijzonder optreden waar mensen over napraten.
Mariska Wagner – Durf maakt het verschil

Wat een super mooie show en wat hebben de mensen genoten! We kwamen echt in een sprookjesachtige kerstsfeer terecht. Geweldig om al die blije gezichten te zien. Er werd nog dagen over gesproken! Super bedankt voor dit fantastische optreden!
Indira Tuk – Rivas – het Gasthuis

Iedereen was
gefascineerd!
Prachtig
& sierlijk!

Wanneer het op een koude en kille dag op de kerstmarkt plotseling warm aanvoelt, het publiek een wereld van sprookjes wordt ingetrokken, en je je de mooiste witte sneeuw in een winterwonderland kunt voorstellen, dan weet je dat de Winterdiva’s net zijn begonnen met hun show! Van jong tot oud, een iedereen was gefascineerd en voelde zich, met een glinstering in de ogen, onderdeel van de show.
Serge Kieffer – LCTO – Luxembourg

Het gonsde vanmiddag nog na van alle enthousiaste reacties in de Prinsenmarij. Van bewoners, maar ook van personeel. De bewondering voor jullie prachtige sierlijke optreden in kerstsfeer was groot! Nogmaals heel erg bedankt!
Laura Prins – Het Spectrum – de Prinsemarij

Authentiek &
persoonlijk!
Prachtige
show!

Wat een aangename, authentieke en persoonlijke act! Natuurlijk en warmhartig treedt de Wensfee in contact met het publiek. Daarnaast is ze ook heel fotogeniek. Na een ontmoeting met deze prachtige verschijning liep het publiek met een glimlach op het gezicht en een mooie foto op zak verder. Tja, je ziet natuurlijk niet elke dag een engel….
Mari van Gelder – Kerstmarkt Woerden

Dank jullie wel voor het openen van ‘Het Tuinhuis’ met jullie prachtige show. Het was niet alleen een mooi beeld. Ook het contact met het publiek, persoonlijk en warm, droeg eraan bij dat menigeen verzuchtte: ‘Wat is dit mooi….’.
Ilse van Donkelaar – Tuin van Sterrenburg

Een ballet
op stelten!
Perfect
afgestemd!

Het leek wel een sprookje… Jullie optreden was sierlijk, echt een ballet op stelten! Jullie maakten op een natuurlijke manier contact met de bewoners die heel positief reageerden en vol bewondering zaten te kijken. Dank jullie wel voor een bijzonder optreden!
Indira Tuk – Rivas – het Gasthuis

Voor onze historische ommegangen werken we al jaren succesvol samen met SamShine Theatre. Zij beschikken over een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vaste steltenacts die ze mooi weten in te passen in verschillende taferelen. Ook hebben zij meermaals steltentheater op maat geleverd. Bij het uitwerken van deze acts en shows streven zij steeds naar een zo getrouw mogelijke visuele weergave van de sfeer die je als opdrachtgever wil oproepen. Timing, materialen, kostprijs en zelfs de bijhorende muziek en choreografie worden vooraf goed doorgesproken. Zodra er een akkoord is, ben je zeker dat het in orde komt. Het resultaat is een custom-made productie die perfect is afgestemd op jouw event en jouw publiek.
Patrick Segers – Ros Beiaardcomité Dendermonde

Een geweldige
eye-catcher!

SamShine is een geweldige eye-catcher! De acts zien er prachtig uit, trekken veel aandacht en krijgen altijd veel complimenten. SamShine is met duidelijke, op maat gemaakte afspraken ook heel prettig samenwerken. Kortom, een must voor ieder evenement!
Ab Smit – Julianabaanfestival

Benieuwd naar ons totale aanbod van
spraakmakende acts & shows?