SamShine  Theatre

stelten- & straattheater voor festivals en evenementen

Wonderlijke figuren vol pracht en praal
verschijnen vanuit het niets
Gekomen van voorbij realiteit
brengen ze een beetje magie
Een droom van kleuren en glinsteringen
komt tot werkelijkheid…

SamShine Theatre

stelten- & straattheater
voor festivals en evenementen

Wonderlijke figuren vol pracht en praal
verschijnen vanuit het niets
Gekomen van voorbij realiteit
brengen ze een beetje magie
Een droom van kleuren en glinsteringen
komt tot werkelijkheid…

Betoverend, stijlvol en hartverwarmend

Welkom in de wondere wereld van SamShine! Met passie, oog voor detail én kwaliteit creëren wij tot de verbeelding sprekend stelten- en straattheater. Wij presenteren een ruime keuze in betoverende steltenacts, hartverwarmende walkacts en stijlvolle shows. Ons aanbod is o.a. inzetbaar als mobiel entertainment, ontvangstact, paradeact, openingsact of voorstelling. Wandel gerust rond op onze website en laat u inspireren!

Uw kleurrijke partner in spraakmakend entertainment

Bent u op zoek naar hoogwaardig, opvallend entertainment, en wilt u samenwerken met een professionele partner waar u duidelijke afspraken mee kunt maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met 24 jaar ervaring in steltentheater en straattheater heeft SamShine intussen een fantastische reputatie opgebouwd. U kunt ervan op aan dat een samenwerking met ons gezelschap iets bijzonders toevoegt aan uw evenement. Onze producties zijn veelzijdig inzetbaar en te zien in binnen- en buitenland tijdens grote publieksevenementen, (straattheater-)festivals, parades, dance events, bedrijfsevenementen, openingen, winkelcentra, besloten feesten en tal van andere bijzondere gelegenheden. Wilt u liever een op maat gemaakte act of show? Wij denken graag met u mee!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Referenties

Op verschillende evenementen hebben we SamShine ingezet. En dat creëert altijd een betoverde setting. De wonderlijke personages, prachtige kostuums en kleurrijke gedaantes vinden een ontwapenende interactie met het publiek. Zonder onderscheid worden mensen van alle leeftijden, culturele achtergronden en verschillende komaf geraakt en gefascineerd. Of het nu een klein of groot event is, er wordt een passend repertoire en formatie geboden. Kortom: we zijn altijd verzekerd van een bijzonder optreden waar mensen over napraten.
Mariska Wagner – Durf maakt het verschil

Theater op
hoog niveau!
Een hoogtepunt!

De kwaliteit van SamShine is altijd top. Daarom werk ik graag met ze samen.
Constante hoge kwaliteit en afspraak is afspraak. Theater op hoog niveau!
Jan-Dirk Costeris – Costeris Projectmanagement

Wanneer je de ogen van mensen ziet stralen en kinderen gefascineerd ziet kijken, dan weet je dat de SamShine-show die je deze keer hebt geboekt, wederom de juiste keuze was. SamShine Theatre is met hun veelzijdige producties een regelmatig terugkerende gast op diverse evenementen in Luxemburg. Iedere show brengt een hoogtepunt naar het evenement!
Serge Kieffer – LCTO – Luxemburg